КОЛЕЖИ с държавна акредитация от  Министерство на образованието и науката
и
         ЗА КОЛЕЖА          ПРИЕМ          ПАРТНЬОРСТВО          КУРСОВЕ          КОНТАКТИ

  История
  Галерия
  Лицензии
  Библиотека
  Преподаватели
  Новини

  Условия за прием
  Учебни такси
  Учебен график
  Форми на обучение
  Онлайн записване
  Често задавани въпроси

  ВУЗ
  Фирми
  Дуално обучение
  Онлайн обучение

  Езикови
  Дизайн
  Компютърни технологии
  Стопанско управление
  Туризъм
  Конен спорт
  Пчеларство
  Фотография

  София
  Варна
  Плевен
  Хасково
  Стара Загора
и
СПЕЦИАЛНОСТИ
ИКОМ ИНТЕЛЕКТ регионален център ПЛЕВЕН
и
и
и
БАКАЛАВЪРСКИ
и
Дизайн
Web дизайн
Компютърна графика
Графичен дизайн
Рекламна графика
Интериорен дизайн

Компютърни технологии
Компютърни мрежи
Програмиране

Стопанско управление
Предприемачество
Оперативно счетоводство
Бизнес комуникации
Дигитален маркетинг

Туризъм
Хотелиерство
Ресторантьорство
Екскурзоводство
Туроператор

Спорт
Треньор
Помощник треньор
Инструктор

и
25 ГОДИНИ “ИКОМ-ИНТЕЛЕКТ”
и
и
и
Новини за учебната 2017/2018 година
и
Курсове по оперативно счетоводство, Adobe Photoshop, Adobe Flash, Power Point, компютърно чертане с AutoCAD - 2D и 3D, Corel Draw, Adobe Illustrator, 3D Studio Max

Информация за тези курсове можете да намерите тук

ОТВОРЕН ПРИЕМ   (МОДУЛНО ОБУЧЕНИЕ)
Колеж „ Иком Интелект“ град Плевен организира курсове по немски език за всички нива:  А1, А2, В1, В2, С1 и Test DaF. Нашата мисия е качеството на обучението да е на изключително високо ниво. Работим с висококвалифицирани преподаватели, използвайки учебните системи на най- утвърдените и световно признати германски издателства. Нашите курсове са специални за подготовка за изпитите към Гьоте Институт. 
   Групите са малки, максимум от 10 човека. Осигурява се индивидуална работа с всеки един от тях. По този начин преподавателят има поглед върху знанията на всеки  курсист, като се стреми  да повиши нивото им, както и да затвърди научения материал. На групите се осигурява комфортна и приятна среда за учене. 
   В колеж „ Иком Интелект“ Плевен учебната система е изцяло разработена според изискванията на Общоевропейската езикова рамка и в нея са застъпени четирите езикови компонента- четене, писане, говорене и слушане. Европейската езикова рамка е създадена по препоръка на Европейския съвет за културно сътрудничество. Тя е развита с цел да се стимулира съвместната работа на европейските образователни институции и най- вече да направи чуждоезиковите компетенции съизмерими и сравними в една валидна за цяла Европа скала. Оценяват се компетенциите в четирите речеви умения: слушане, четене, говорене и писане. В рамките на тези четири умения Европейската езикова рамка дефинира шест нива на езикови компетенции от А1 до С2.
   Подготовката за едно ниво е в рамките на 120 учебни часа, разпределени два пъти седмично. Занятията се провеждат вечер. Обучението е насочено към знания за международно признатите сертификатни изпити за съответното ниво към Гьоте Институт. Подготовката за международно признатите сертификати обхваща всички изпитни компонента- четене с разбиране, слушане с разбиране, писане и говорене. Провеждат се практически упражнения и техники за отлично представяне на изпита.
   В края на всяко ниво се полага изходящ тест върху изучения материал. Всеки, който успешно завърши курса в колеж „ Иком Интелект“ Плевен, получава удостоверение за завършен курс по немски език за съответното ниво.

Иком Интелект - регионален център Плевен

гр. Плевен 5800, бул. Александър Стамболийски 1, етаж 2, 064 800256, 0882 96 96 88, Е-mail: ecom_pl@abv.bg
и
Споделете за нас в Споделете за нас в Facebook Споделете за нас в Google + Споделете за нас в Youtube Споделете за нас в Linkedin Споделете за нас в Twitter
и
  Copyright  ©  Иком Интелект